Nieuws

Boek nu Aagje Vanwalleghem als gastspreker in uw bedrijf!

Wat?
Een inspirerende lezing over het belang van veerkracht en hoe dit kan versterkt en gestimuleerd worden door de omgeving. Het gaat over de kracht van doorzetten en hoe belangrijk de entourage is. Aagje vertelt vanuit haar ervaring de do’s en dont’s. Excelleren is één iets, de weg ernaartoe is lang.  De lezing is een combinatie van ervaring, openhartigheid en theoretisch inzicht waarbij een aantal handvaten aangereikt worden om onmiddellijk aan de slag te gaan.  Vandaag is Aagje dan ook een inspiratie voor alle mensen met zowel sportieve, persoonlijke en commerciële ambities. De lezing wordt telkens gepersonaliseerd op maat van uw bedrijf of organisatie zodat de inhoud zeer relevant is voor en aansluiting heeft met het publiek.

Astrid Bryan zet bewustwordingscampagne tegen cyberpesten op poten met de steun van enkele bekende vrienden

Astrid Bryan heeft een bewustwordingscampagne tegen cyberpesten op poten gezet en krijgt hierbij de hulp van enkele bekende vrienden.
1 daarvan is ex-turnster Aagje Vanwalleghem en zij heeft net als Astrid vaak te kampen gehad met bodyshaming. 

Eerste druk ‘Veerkracht’ uitverkocht!

In slechts 6 maanden tijd is de eerste druk van Veerkracht zo goed als uitverkocht. Op dit moment zijn de allerlaatste boeken van Aagje Vanwalleghem enkel nog verkrijgbaar via veerkracht@aagjevw.com.

Wees er dus snel bij en verover één van de laatste gesigneerde exemplaren (20 euro, excl. verzendingskosten). Ideaal om cadeau te geven of gewoon om jezelf een plezier te doen.

Finale aflevering Eeuwige Roem

We hebben een winnaar!
Elke ijzersterke tegenstander die zijn pad kruiste tijdens deze wedstrijd moest uiteindelijk de duimen leggen voor topvoetballer Wesley Sonck.

Aagje Vanwalleghem nam in de finale de bronzen plak mee naar huis en postte via haar social media kanalen:
“Over and out met Eeuwige Roem 2016!
Wat een prachtervaring. Eentje om nooit te vergeten, en voor altijd te koesteren. Wat heb ik genoten van de vele contacten met de topsporters en productie. Het was me een waar genoegen. Een meer dan oprechte dank voor alles.
Op naar nieuwe avonturen! “

Rob-TV

De bekende ex-turnster Aagje Vanwalleghem schreef haar biografie Veerkracht, en kwam deze op 10 november bij ROB-tv voorstellen samen met een aantal tips om in topvorm te blijven.

Boekenbeurs 2016

De 80e Boekenbeurs is een feit. Ook voor Aagje Vanwalleghem was deze editie een groot succes. Wie dinsdag 1 november op de Boekenbeurs in Antwerpen was, kon er Aagje Vanwalleghem zien signeren. Twee maanden geleden verscheen haar boek "Veerkracht".

Boeklancering Veerkracht in Nederland

Aagje Vanwalleghem is terug in België na een geslaagde boeklancering van Veerkracht in Nederland.

Graag wil ze olympisch kampioene Sanne Wevers , olympische finalisten Lieke Wevers, Vera Van Pol, Céline van Gerner, Yuri Van Gelder, wk medaillist Renske Endel, NOS sport commentator Hans Van Zetten, Erik Boonstra en Gympower.nl bedanken voor de warme ontvangst.

Pages