top of page
WhatsApp Image 2019-11-26 at 12.00_edited.jpg

Agility


Met deze keynote helpt Aagje Vanwalleghem je om veerkrachtig en wendbaar te worden. Aagje put uit haar ervaring als topsporter en onderneemster en moedigt je aan vertrouwen te krijgen in jezelf en te vertrouwen in het proces. Aagje deelt belangrijke do's en don'ts en leert je skills aan om ownership te nemen op het werk, in de sport en in je persoonlijke leven. Leer hoe je opstaat na een tegenslag en kom te weten wat je entourage kan doen om je te ondersteunen.


Aagje helpt mensen de nodige veerkracht te vinden om elke dag voor succes te gaan. Niet gejaagd, niet gestrest, maar in perfecte balans. In haar boek 'Veerkracht' (2016) ontvouwt Aagje Vanwalleghem haar levensverhaal en wil ze mensen motiveren om door te zetten en hun doelen na te streven.


In haar keynote ligt de nadruk op doelen stellen, kleine succesjes vieren, omgaan met tegenslagen, wendbaarheid aan de dag leggen en nog veel meer. Allemaal handvaten die nodig zijn in een steeds veranderende maatschappij en dit met als ultieme doel een positieve impact te creëren op de fysieke, mentale en emotionele weerbaarheid.Boek deze keynote

Stefaan Delahaye

Sales & Marketing Manager, La Lorraine Bakery Group

Referenties

Françoise Beaufays

Executive Secretary bij USG People

“An inspiring lecture. The essence will surely stay with our people. The focus on her strong story with pure spontaneity and authenticity was vastly appreciated. Aagje does not walk the theoretical way, the way a lot of ‘consultants’ walk. But practical and grasped from life as it is. I’m convinced a lot of companies will be inspired by this.”

The connection between her personal story and her professional life was recognisable for a lot of people. You will definitely identify touch points. The reactions of the USG-people were therefore very positive.

Bedankt om te verzenden

bottom of page