Aagje Vanwalleghem bevallen van zoontje Nael!

Aagje Vanwalleghem is opnieuw mama geworden. De ex-topturnster en haar echtgenoot Denis zijn vorige week de trotse ouders geworden van een zoontje, Nael. "Het voelt zalig om opnieuw moeder te zijn", vertelt een overgelukkige Aagje in Story.

"Bij de geboorte van Noa was ik heel onzeker, omdat alles nieuw was voor mij, maar nu heb ik meer vertrouwen in mezelf. En Nael is een echt schatje. Hij is heel rustig, eet goed en slaapt al wat door. Hopelijk blijft hij zo voorbeeldig", 

Braziliaanse roots
Nael is geen alledaagse naam. "Mijn man heeft zich laten inspireren door de film Noah uit 2014, waar het personage Nael in voorkomt. We vinden het een mooie naam die niet al te vaak voorkomt en die ook niet te zwaar klinkt. Zijn tweede naam is Da Silva. Ik wil daarmee mijn Braziliaanse roots in ere houden. Een deel van mijn oorspronkelijke familienaam is Da Silva." 

Zusje Noa is ook enthousiast over de komst van haar broertje. "Toen ze ons kwam bezoeken in het ziekenhuis, had ze bloemen en een tekening mee. Ze vindt haar broertje alvast heel schattig."

Bron: HLN

Lees de volledige babyreportage in Story!
Interview Aagje Vanwalleghem-2.pdf