Aankondiging signeersessie + presentatie Cultureel Centrum Wevelgem

Turnclub GO4GYM Wevelgem nodigt u uit naar de exclusieve voorstelling van het boek “VEERKRACHT” van Aagje Vanwalleghem op vrijdag 28 oktober!

De rode draad door het leven van Aagje Vanwalleghem is turnen. Van bij haar aankomst in België zette ze al haar eerste stapjes in de Wevelgemse turnclub waar ook haar Belgische mama Hilde lesgeefster was. Toen haar talent de clubgrenzen oversteeg en ze eerst naar Nederland trok en later onder de vleugels van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen haar verdere turncarrière uitbouwde, bleef ze Go4gym in haar hart dragen. 

Ook nu nog komt ze graag naar de Wevelgemse turnclub terug waar ondertussen ook haar dochtertje Noa in de voetsporen van haar mama treedt.

Het is dus een logisch gevolg dat het bestuur van Go4gym met veel trots het boek “VEERKRACHT” van Aagje in avant-première wil voorstellen.

Wie er bij wil zijn op deze exclusieve voorstelling die op vrijdag 28 oktober plaats vindt om 19u30 in de cafetaria van het cultureel centrum Guldenberg, Acaciastraat 1 te Wevelgem, stuurt een email naar go4aagje@gmail.com met vermelding van het aantal aanwezige personen.

Op die avond stelt Aagje haar boek voor aan de genodigden en uiteraard is er achteraf de kans om een gesigneerd exemplaar mee naar huis te nemen. Een aanrader voor iedereen die sterk in het leven wil staan.

http://www.go4gym.be/nl/index.php?option=com_content&view=article&id=93:boekvoorstelling-en-signeersessie