Boek nu Aagje Vanwalleghem als gastspreker in uw bedrijf!

Wat?
Een inspirerende lezing over het belang van veerkracht en hoe dit kan versterkt en gestimuleerd worden door de omgeving. Het gaat over de kracht van doorzetten en hoe belangrijk de entourage is. Aagje vertelt vanuit haar ervaring de do’s en dont’s. Excelleren is één iets, de weg ernaartoe is lang.  De lezing is een combinatie van ervaring, openhartigheid en theoretisch inzicht waarbij een aantal handvaten aangereikt worden om onmiddellijk aan de slag te gaan.  Vandaag is Aagje dan ook een inspiratie voor alle mensen met zowel sportieve, persoonlijke en commerciële ambities. De lezing wordt telkens gepersonaliseerd op maat van uw bedrijf of organisatie zodat de inhoud zeer relevant is voor en aansluiting heeft met het publiek.

Waarom Aagje?
“Bedankt voor jouw inspirerende voordracht op onze nationale sales meeting. Heel wat kernboodschappen zullen onze mensen zeker bijblijven.Veel succes met je lezingen in de toekomst. Blijf je focussen op je eigen sterk verhaal, met veel echtheid & spontaniteit en vermijd zeker de theoretische weg waar vandaag menig "consultant" op wandelt. Ik ben ervan overtuigd dat veel bedrijven & organisaties zich hier kunnen door laten inspireren.” 
— 
Stefaan Delahaye [ Sales & Trade marketing manager, La lorraine]

“Aagje heeft het lef om te zeggen waar het op staat en taboes te doorbreken. Ik ben geïnspireerd en ontroerd door haar openhartig verhaal. Haar lezing is een vurige stimulans voor een nieuwe generatie atleten en de verdere uitbouw van een topsportbeleid in België.” 
— Sonja Kimpen [auteur en tv presentator]

"Ik vond je lezing erg inspirerend. De mensen waren tevreden. Jouw manier om veerkracht te omschrijven geeft handige, bruikbare kapstokken om concreet mee aan de slag te gaan.”
 Ilse Vanhoorelbeke [ Otentiko Coaching ]

Praktisch
De lezing duurt gemiddeld een uur, afhankelijk van het doel van de lezing en het publiek. 
De inhoud wordt gepersonaliseerd  op maat van uw bedrijf of organisatie, dus een kort onderhoud is gewenst waarbij we graag uw verwachtingen en wensen horen.
Op die manier bent u zeker dat de inhoud relevant is voor uw publiek.

Praktische afspraken worden gemaakt via veerkracht@aagjevw.com.

Meer info op www.aagjevanwalleghem.be