Eerste druk ‘Veerkracht’ uitverkocht!

In slechts 6 maanden tijd is de eerste druk van Veerkracht zo goed als uitverkocht. Op dit moment zijn de allerlaatste boeken van Aagje Vanwalleghem enkel nog verkrijgbaar via veerkracht@aagjevw.com.

Wees er dus snel bij en verover één van de laatste gesigneerde exemplaren (20 euro, excl. verzendingskosten). Ideaal om cadeau te geven of gewoon om jezelf een plezier te doen.

In ‘Veerkracht’ brengt Aagje Vanwalleghem, Belgisch pionier in het topturnen niet alleen de waarheid over haar afkomst, maar wordt ook verteld hoe ze het boegbeeld van het Belgische turnen werd. Met een finale op de Olympische Spelen, de eerste Belgische turnmedaille ooit op een EK en tal van wereldbekermedailles zette Aagje Vanwalleghem het Belgische turnen op de kaart. Toch is Veerkracht niet alleen een sportief verhaal. Het is ook een verhaal over vallen en opstaan, balanceren tussen twijfel en vertrouwen en over de kracht om de juiste energie aan te spreken en door te gaan. 

Een topsportverhaal wordt hier omgevormd tot een schatkist vol inspiratie voor iedereen die het verschil wil maken in het leven. Talent is één zaak maar zonder het verwerven van bepaalde skills en denktechnieken kun je nooit doorbreken in een wereld waar elk resultaat staat of valt met een duizendste van een punt. Aagje Vanwalleghem geeft je met dit boek de kracht en de souplesse om je eigen koers te varen met een focus op winnaarsmodus! 

Mail naar veerkracht@aagjevw.com en verzeker je van jouw gesigneerd exemplaar!